Serveis de construcció

Construcció d'obra nova de Construccions Carreras 1.

Obra nova

Amb l’obra nova podrà començar el seu projecte des de zero i tindrà l’oportunitat de crear el seu espai únic segons les seves preferències i necessitats.

Reformes i rehabilitació d'habitatges

Amb una reforma integral podrà abordar una renovació completa del seu espai segons la seva preferència, i amb una rehabilitació també podrà recuperar i millorar les condicions originals de la seva propietat. També podrà optar per una reforma parcial, on ens enfocarem en una àrea específica d’aquesta. Per exemple, la renovació d’una cuina o la d’un lavabo.

Materials sostenibles per a la construcció i reforma d'habitatges
Manteniments per la indústria, un servei de Construccions Carreras.

Serveis i manteniments a la indústria

Amb un equip altament qualificat, ens dediquem a proporcionar solucions sòlides per assegurar el funcionament òptim de les instal·lacions industrials,  a més d’oferir un servei continu de manteniment.

Construcció i rehabilitació integral de locals comercials

La reforma del vostre local comercial no només transforma el vostre espais físic, sinó que també potencia la imatge de la vostra marca i l’experiència del client.

Quan es construeix un nou local, es té l’oportunitat de dissenyar un espai que reflecteixi la vostra identitat i optimitzi la funcionalitat pels empleats i clients. D’altra banda, la rehabilitació integral permet renovar i modernitzar locals antics, adaptant-los a les tendències actuals i a les necessitats específiques del negoci.

Reforma d'un local comercial per Construccions Carreras 1.
Microciment en interior d'habitatge.

Experts en microciment i revestiments

El microciment s’ha convertit en una de les solucions més demandades en el món dels revestiments gràcies a la seva estètica refinada i versatilitat en tants espais. Com a experts en aquesta tècnica, us el recomanem si busqueu una solució amb estil i simple.

Demana pressupost sense compromís

Professionals en serveis de construcció

"*" indica camps obligatoris

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.